Με στόχο να καλύψουμε κάθε εταιρική ανάγκη στον χώρο του Διαδικτύου και την βελτίωση της εικόνας της επιχείρησής σας στον χώρο του Διαδικτύου, η PG (Professionals Group) Software συστάθηκε από ανθρώπους με μεγάλη εμπειρία και γνώση στο αντικείμενο, πάθος γι’αυτό που κάνουν και συνεχή αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών, προκειμένου να ακολουθούν τις τάσεις της τεχνολογίας, ιδίως όσον αφορά την μείωση του κόστους για εσάς και την επιχείρησή σας.

What You’re Saying

Fascinating! Your expert knowledge ideally suited with our advanced needs in technology!

Jenny Drougas, Marketing Dept, Hellenic Shipping News Worldwide

Αυτό που περιμένει κάθε εταιρεία από έναν συνεργάτη ο οποίος παρέχει υπηρεσίες SEO, είναι η αύξηση των επισκεπτών στην ιστοσελίδα της εταιρείας του, και ή αύξηση του τζίρου του. Η BusinessWare μέσα από την συνεργασία της με την PG Software το κατάφερε μια χαρά. Ευχαριστούμε και πάλι!

Σπύρος Λαβράνος, Businessware

My first page that I created was 2001 but it was very difficult to find someone who understands what I want for my job. Five years ago I met Panos and following his instructions and advice of started from scratch step by step a really professional job. My sales skyrocketed to incredibly fast and soon I saw income to the fund. Outstanding professional with a friendly attitude and flexible with very goods rates.
Bravo Panos, continued so…!!!

Dimitris Yioutsos, General Manager

Ήρθαμε σε σας μετά από συστάσεις μέλους του συλλόγου μας και πολύ σύντομα διαπιστώσαμε τον εξαιρετικό τρόπο δουλειά σας, τον επαγγελματισμό, και την ευγενική συμπεριφορά σας. Ήσασταν πάντα πρόθυμος να μας βοηθήσετε.
Συγχαρητήρια, σας συστήνουμε ανεπιφύλακτα!
Φιλικά

Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων, 6ου Δημοτικού Σχολείου Παλαιού Φαλήρου

Γρήγορη αντίληψη των αναγκών μας και άμεση υποστήριξη! Συνεχίστε την καλή δουλεια!

Κούσπαρης Γιάννης, www.powerskate.eu

Το να μπορεί κανείς να αντιληφθεί, κατανοήσει και να ανταποκριθεί αναλόγως στις ανάγκες, επιθυμίες και απαιτήσεις μιας Εταιρίας άμεσα και αποτελεσματικά, είναι ένα μεγάλο Ανταγωνιστικό Πλεονέκτημα! Η PG Software μας πρόσφερε γρήγορες και βέλτιστες λύσεις και ανταποκρίθηκε με άμεση υποστήριξη, επαγγελματισμό, άριστες ιδέες και εξαιρετικές υπηρεσίες! Σας ευχαριστούμε πολύ και Σας συστήνουμε ανεπιφύλακτα για την άψογη δουλειά σας!

International Shipping Bureau, Hellas, www.palaushipregistry.com