Γιατι να μας επιλέξετε

Οι παροχές και υπηρεσίες που προσφέρει σήμερα η PG (Professionals Group) Software είναι αποτέλεσμα της 20ετούς εμπειρίας μας στην ανάπτυξη εφαρμογών για ελληνικές και ξένες επιχειρήσεις από κάθε κλάδο της οικονομίας.Στόχος μας είναι η παροχή ολοκληρωμένων λύσεων που να καλύπτουν όλες τις απαιτήσεις σας και να ικανοποιούν τις ανάγκες του κάθε πελάτη μας ξεχωριστά.

Recent Projects

What You’re Saying

Fascinating! Your expert knowledge ideally suited with our advanced needs in technology!

Jenny Drougas, Marketing Dept, Hellenic Shipping News Worldwide

Αυτό που περιμένει κάθε εταιρεία από έναν συνεργάτη ο οποίος παρέχει υπηρεσίες SEO, είναι η αύξηση των επισκεπτών στην ιστοσελίδα της εταιρείας του, και ή αύξηση του τζίρου του. Η BusinessWare μέσα από την συνεργασία της με την PG Software το κατάφερε μια χαρά. Ευχαριστούμε και πάλι!

Σπύρος Λαβράνος, Businessware

My first page that I created was 2001 but it was very difficult to find someone who understands what I want for my job. Five years ago I met Panos and following his instructions and advice of started from scratch step by step a really professional job. My sales skyrocketed to incredibly fast and soon I saw income to the fund. Outstanding professional with a friendly attitude and flexible with very goods rates.
Bravo Panos, continued so…!!!

Dimitris Yioutsos, General Manager

Ήρθαμε σε σας μετά από συστάσεις μέλους του συλλόγου μας και πολύ σύντομα διαπιστώσαμε τον εξαιρετικό τρόπο δουλειά σας, τον επαγγελματισμό, και την ευγενική συμπεριφορά σας. Ήσασταν πάντα πρόθυμος να μας βοηθήσετε.
Συγχαρητήρια, σας συστήνουμε ανεπιφύλακτα!
Φιλικά

Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων, 6ου Δημοτικού Σχολείου Παλαιού Φαλήρου

Γρήγορη αντίληψη των αναγκών μας και άμεση υποστήριξη! Συνεχίστε την καλή δουλεια!

Κούσπαρης Γιάννης, www.powerskate.eu